{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een dubbele verbouwing

Niet alleen mijn buik wordt verbouwd..

Afbeelding blog 'Een dubbele verbouwing' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag ben ik 38 weken en 1 dag zwanger, ik ben er bijna zou je denken. En eigenijk zou dat nog eens best zo kunnen zijn. Het rommelt namelijk behoorlijk!

De standaard vraag van mensen die ik nu krijg is "En?! Voel je al wat?!" Jazeker, ik voel genoeg! Voetjes en handjes steken van alle kanten uit mijn buik. Zijn hoofdje voel ik steeds verder naar beneden drukken en los van de harde buiken en de kramp in mijn kuiten die ik al had, voel ik me nu echt een oud vrouwtje wanneer ik moet opstaan. Je herkent het misschien wel, echt het einde..

Zoekend op internet stond er: “Je baby beslaat bijna je hele buik.” En dat is duidelijk te voelen! Deze kleine bokser maakt het me af en toe best een beetje moeilijk.

In verbouwing

Niet alleen in mijn buik wordt er druk verbouwd. Onze nieuwste kleine klusser past zich goed aan wat er in onze wereld gebeurd. Zoals in een eerdere blog van mij te lezen, hebben we een lunchroom in Den Haag. Super leuk, lekker, druk en gezellig!

Nu zijn we weer een nieuw avontuur aangegaan. Ook weer in Den Haag, op de Willem de Zwijgerlaan (naast de Fred) komt er een nieuwe BLT! Zakelijk lunchen of met een vriendin terwijl de kinderen in de kinderhoek spelen of op ons terras in de zon, we hebben het straks allemaal! Super gaaf en super spannend.

Spannend

De timing is zeker wel spannend te noemen. Op het moment dat hier de deuren opengaan, is het ook bijna mijn uitgerekende datum. Ookal hebben we vaker verbouwd, is dit wel even een nieuwe dementie voor mij. Waar ik normaal vanalles zou tillen en slepen, zit ik nu netjes aan de kant met mijn laptop en telefoon. Gelukkig kan ik toch veel bellen en regelen ondertussen. 

Rust

Stilzitten is nooit een van mijn beste eigenschappen geweest. Maar ik kan er nu wel meer aan toegeven. We hebben een vangnet van hele lieve familie om ons heen waar hij lekker logeert en waar wij in en uit kunnen vliegen. Hierdoor geef ik ook even een beetje toe aan mijn slaapje, even mediteren of me gewon even afzonderen. Want me als een wandelende tijdbom voelen is eigenlijk al spannend genoeg. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je