{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een dubbele baarmoeder

Dit kwam ik achter nadat ik wel 45 onderzoeken had gehad in het ziekenhuis.

Afbeelding blog 'Een dubbele baarmoeder'

Was 25 en bleek schijnzwanger te zijn. Toen begon bij mij te kriebelen een kindje van mij zelf. Na letterlijk 44 onderzoeken kwam ik voor de 45 ste maal voor een binnenwaartse onderzoek en toen werd me ff medegedeeld dat ik ultriumbiconus had en een septum van mijn baarmoedermond tot mijn schaambot einde conclusies als dit zo blijft kan ik nooit zwanger worden ik was me rot geschrokken en dat werd je gewoon mede gedeeld meer omdat het iemand wel was opgevallen maar nooit iets over had gezegd ze had het wel in mijn dossier gezet. Het kwam zo van maar dat wist je toch.....? Uh nee. Uiteindelijk ben ik geopereerd en heb ik 4 kinderen met echt 4 uitlopende bevallingen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je