Snap
  • Zwanger

Een droomkamer voor jouw kindje

Afgelopen jaar konden kindjes hun eigen tekening maken en inzenden om deel te nemen aan de VELUX Droomkameractie. Maylin van 8 heeft gewonnen met haar droom om van haar kamer een luchtballon te maken. Ze wilde weg kunnen vliegen naar haar eigen droomwereld: Disneyland. De Disney personages ontbraken dan ook niet in haar droomkamer.

Betoverende kamer

Maylin heeft haar luchtballon droomkamer gekregen. Twee rolgordijnen zorgen voor een donkere kamer zodat ze goed kan slapen. Dit bevordert een gezonde en goede nachtrust. Overdag is het lekker licht in de kamer. In het bed van Maylin zit riet verwerkt wat de indruk wekt van een luchtballonmand. Maylins moeder vindt dat het een stijlvolle kamer is geworden met een betoverende sfeer dankzij de rolgordijnen.

Disney & VELUX Droomcollectie

Jonge kindjes worden gemakkelijk geprikkeld door Disney personages die zij kennen. Als je in een vertrouwde en sfeervolle omgeving slaapt kun je overdag vrolijk spelen en ’s nachts rustig dromen. Daarom is de Disney & VELUX Droomcollectie in het leven geroepen. De collectie bestaat uit zes thema’s:

    • Winnie de Poeh
    • Bambi
    • Mickey Mouse
    • Minnie Mouse
    • Disney Princess
    • Planes

Elk thema bevat twee unieke ontwerpen, de een helder en levendig en de ander iets subtieler. Het gordijn wordt naar de grootte van het dakraam geoptimaliseerd.

Ideaal voor kids

De nieuwe verduisterende rolgordijnen van VELUX zorgen voor 100% perfecte nachtrust, zijn niet gemaakt van schadelijke materialen en zijn super eenvoudig te monteren! Bekijk de collectie van VELUX hier en kijk samen met jouw kleintje welke kamer het beste bij hem of haar past.

PS. Ook handig voor de papa’s en mama’s, want met een perfecte nachtrust hoef jij er nooit meer uit ’s nachts ;-).


 
 

9 jaar geleden

Ik zou juist voor mijn zoontje wel een plane kamer willen maken, net als de bovenste foto. Hij zou zn ogen uitkijken !!!

9 jaar geleden

Mijn dochtertje is he-le-maal fan van minnie mouse, echt ongelofelijk!1