{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een cadeau ... Onverwacht..na 6 jaar weer zwanger wie

Onverwacht zwanger ... na 6 jaar... niet verwacht..hoe nu verder? Het kon toch niet,???

Afbeelding blog 'Een cadeau ... Onverwacht..na 6 jaar weer zwanger wie' Achtergrond blur afbeelding

Hier mijn eerste blog... ben anouk 35 jaar, heb 2 kids 8 en 6 jaar en nu 30 weken zwanger van onze derde spruit.... een wonder.... een cadeau.

Na de geboorte van onze dochter kreeg ik lichamelijke klachten... er werd artritis ( reuma) gediagnosticeerd... ik moest aan de medicatie. De arts vroeg me of ik nog een kinderwens had... ik wilde er nog 1 maar mijn vriend niet. Jaren gingen voorbij medicatie hielp niet en op gegeven moment was ik er klaar mee. Ik stopte met de medicijnen. Uiteraard last van lichaam... vage klachten.... misselijk... niet meer ongesteld worden wat ik vaker heb... toch maar een test doen. Eerst test was negatief... week later toch een test gedaan mijn gevoel zei me anouk je bent zwanger. En ja hoor.... duidelijk positief!   Super blij want het was altijd mijn wens geweest maar ook denkend hoe nu verder... mijn vriend wilde eigenlijk geen derde. Gelukkig was ook hij blij... het is een wonder en ik zie het als een geschenk. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je