{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een brief aan mijn zoon (5)

Nog maar een maandje en dan vieren we alweer jouw eerste verjaardag. Wat is de tijd toch ongelooflijk snel voorbij gegaan he kanjer?

Afbeelding blog 'Een brief aan mijn zoon (5)' Achtergrond blur afbeelding

Als ik nu naar je kijk zie ik al een echt mini mensje, die steeds meer een eigen willetje begint te krijgen. De afgelopen maand heb je zoveel geleerd en heb je zoveel sprongen gemaakt in je ontwikkeling!

Laat ik beginnen met mijn eerste Moederdag. Wat heb jij mij een prachtig cadeau gegeven, het mooiste dat ik mij maar kon wensen. Je hebt je eerste stukje gekropen! Twee dagen had je het helemaal door, en nu kruip je het hele huis door! Niets is meer veilig. Een dag later begon je met zelfstandig zitten. Dit ging de eerste paar keren niet zonder slag of stoot, aangezien papa en mama een spelletje met jou speelden. Wanneer je zat, telden wij af, 1,2.. En bij 3 liet jij je achterover vallen. Natuurlijk stonden wij achter je om je op te vangen. En daar vertrouwde je ook op toen je besloot het uit jezelf te doen wanneer je zelf was gaan zitten. Gelukkig heb je dit maar 2 keer gedaan, je had al snel door dat wij niet altijd daar stonden om je op te vangen (arme jij). Nu bepaal je lekker waar je heen kruipt, en waar je vervolgens gaat zitten om te spelen. Ik ben zo trots als ik naar je kijk!!

Mijlpalen van de afgelopen maand(en):

8 tandjes

Een duidelijke "mama" gehoord

Oefenen met "papa" 

Kruipen

Zelfstandig zitten

In je handjes klappen (wanneer we klap is in de handjes beginnen te zingen)

Schateren met en om je nichtje


Lieve kleine schat van ons, je maakt iedere dag zoveel mooier. Op naar volgende maand, ik ben zo benieuwd wat je van je Hungry Henry taart gaat vinden. Ik ben trots op je!

I love you to the moon and back.

Mama


 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je