{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een blinde kennismaking

Afbeelding blog 'Een blinde kennismaking'

Wanneer je als man hoort dat je vader wordt, is dat iets heel bijzonders. Vanaf dit moment ga je een proces in van vele mooie momenten. Het horen kloppen van het hartje, inkopen doen ter voorbereiding en natuurlijk de eerste echo. Een moment waarop je voor het eerst contact hebt met je kindje. Maar hoe gaat dit dan als je blind bent?

De eerste echo

Blue Mango Interactive heeft hier iets voor bedacht. Een werknemer werd oom en zijn zwager was blind. Hij mocht natuurlijk niet de eerste echo van de kleine missen. In het geheim hebben de werknemers van Blue Mango Interactive met de stiekem meegesmokkelde echo iets heel bijzonders gedaan. Wat zij gedaan hebben is namelijk verbazingwekkend. Van deze echo foto’s hebben zij een 3D print gemaakt met behulp van Greenhouse Group. Hierdoor kon de aanstaande vader toch zijn kleine zien!
Door het reliëf van het 3D printje, kon de blinde aanstaande vader zijn ongeboren kindje 'zien'. Een prachtig gebaar voor de man!

Bron: Facebookpagina Blue Mango Interactive

Voor meer actueel nieuws, klik hier

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je