{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een badbevalling willen, maar telkens afgewezen.

De kracht om positief te blijven. Iedere vrouw heeft een andere zwangerschap, ik heb een mooie gehad alleen niet zo aan het eind.

Afbeelding blog 'Een badbevalling willen, maar telkens afgewezen.'

Mijn zwangerschap verhaal.

De eerste 3 maanden ging het niet zo super, ik had onwijs last van zwangerschap kwaaltjes en ik had al in het ziekenhuis gelegen omdat ik een darmvirus had en de griep en dat bovenop je kwaaltjes. Ik was hierdoor 6 kilo afgevallen.

Maar fijn dat had ik er voor over, me hele zwangerschap was mooi en ik was onwijs dankbaar dat ik zwanger mocht worden.

Ik heb een vriend die onwijs lief is geweest, elke ochtend voor hij naar het werk ging maakte hij een ontbijtje voor me zodat ik kon blijven liggen en ik niet zo misselijk werd.

Tip: heb je veel last van ochtend ziek zijn, blijf liggen en probeer ook liggend wat te eten dat helpt zo enorm veel!!

Me verdere zwangerschap ging super, we hadden alles al uitgekiend van hoe of wat we hadden het kamertje al klaar en wisten dat we graag in het ziekenhuis wilde bevallen in een bad. Dat schijnt heel ontspannend te zijn en je lichaam maakt meer endorfine aan dat is je natuurlijke pijnstiller.

Maar dit ging niet op bij mij, me verloskundige vond dat mijn buik zo enorm snel groeide, dat ze me suiker wilde laten testen. En geloof me als ik zeg dat is echt een straf!

Je moet vanaf 8uur savonds tot 8uur sochtends nuchter blijven.. Dat was z'n drama ik ging er wel eens uit voor een nachtelijke snack..

Kom je aan in het ziekenhuis en je heb z'n honger niet normaal en wat krijg je van hun een drankje dat je binnen 5min MOET opdrinken. Dat spul was mierenzoet en super smerig en veel.

Uiteindelijk is dat gelukt en vertellen ze je dat je vanaf dat moment nog 2uur lang moet wachten. Wat een drama nog langer honger lijden..

Uit de test bleek dat ik zwangerschap suiker had en daardoor word je gelijk medisch en mag je geen badbevalling doen.

Je krijgt een dieet en dan kis er een kleine kans dat je er nog van af kom, nou gelukkig lukte dat.

Dus mocht ik weer in bad bevallen.

Een week voor mijn uitgerekende datum werd mijn bloeddruk te hoog en wordt je direct weer medisch dus moest ik weer naar het ziekenhuis. Na een paar dagen controle hebben gehad mocht ik weer terug naar me verloskundige ant het was weer in orde.

Yes dacht ik een bad bevalling niks houd mij hier nog op tegen.

Had ik dat maar niet te hard gezegd.

Mijn vliezen braken op een woensdag ochtend om 5 voor half 7, ik dacht yes het gaat beginnen maar nee ho maar.

Ik had al een week voor weeën, maar op de dag dat ze braken kwamen ze en gingen ze waardoor ik niet genoeg ontsluiting kreeg. (Zeg gerust maar niets dus)

Ik heb een uur gedanst om me weeën op te wekken maar tevergeefs, savonds ben ik een anderhalf uur gaan wandelen om weer weeen op te wekken en dat lukte want ik kreeg weeën om de minuut. Ik belde de verloskundige om dit te vertellen en die zij je mag over een uur terug bellen en als het dan nog steeds hetzelfde is dan kom ik langs om te kijke. Gelukkig bleef het aanhouden dacht ik. Maar ik werd al snel uit mijn dromen geholpen ik had maar een anderhalve centimeter ontsluiting.

Dus er was voor mij een afspraak gemaakt in het ziekenhuis om mij in te leiden.

Ik kan je alvast verklappen mijn bevalling is geen pretje geweest alles is mis gegaan.

Maar dat vertel ik jullie snel in me blog over mijn bevalling.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je