{{ message.message }}
{{ button.text }}

Echo gehad bij de Fontys Hogescholen

Gisteren had ik de echo en het was weer heel bijzonder. Het is de laatste keer dat ik een echo zie van ons tweede kindje.

Afbeelding blog 'Echo gehad bij de Fontys Hogescholen'
Gisteren, dinsdag 5 maart was ik 26 weken zwanger van mijn tweede kindje. Voor de kerstvakantie heeft mijn verloskundige aan mij doorgegeven dat je bij de Fontys Hogescholen een echo kan laten maken van mijn kindje. Mijn verloskundige zei dat ze mijn baby goed zouden kunnen zien. Ik vond dit een heel leuk idee en ik heb meteen gebeld naar de Fontys. Gisteren had ik de echo en het was weer heel bijzonder. Het is de laatste keer dat ik een echo zie van ons tweede kindje. Mijn man en dochter wilde heel graag mee naar de echo. Mijn dochter roept al een aantal dagen heel blij, mama en baby. Mijn man en dochter hebben het begin van de echo meegemaakt en daarna begon mijn dochter erg ongeduldig te worden. Mijn man heeft toen met haar op de gang gespeeld en ze vond het geweldig. Daarna hebben verschillende leerlingen een echo gemaakt van ons tweede kindje, omdat ze de opleiding aan het volgen zijn en dat zij bepaalde vaardigheden onder de knie dienen te krijgen. De echo heeft 45 minuten geduurd en ik vond het geweldig. De baby is enorm gegroeid, sinds de 20 weken echo. Ik kon het hoofdje heel goed zien en de armen en benen. Verder hebben ze ook naar de organen gekeken en ik kon het hartje ook heel goed zien. Heel bijzonder om mee te maken. De tijd vloog voorbij en ik ben erg blij dat ik de echo bij de Fontys heb laten maken. Gelukkig is ons kindje helemaal gezond.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je