{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dubbele gedachtes, 2de kind & hormonen.

Sinds een paar dagen extreem last van mijn hormonen met aparte gedachtes erbij over 2de spruit.

Afbeelding blog 'Dubbele gedachtes, 2de kind & hormonen.' Achtergrond blur afbeelding

Oké dit is mijn allereerste blog, so don't shoot me als het niet perfect is!

Op dit moment ben ik 17 weken zwanger van spruit nummer 2 en hoewel ik van D. totaal geen last had van mijn hormonen is het bij deze super raak.

ik ben hartstikke dol en helemaal verliefd op D. maar kan er niks aan doen dat ik de raarste gedachtes heb; "Zou ik wel net zo'n band met nummer 2 krijgen als ik met D. heb?" en soms het ik totaal het tegenovergestelde; "Straks vind ik nummer 2 ineens veel leuker terwijl D. daar dan niks aan kan doen"

En dan komt dat schuldgevoel met een bouwhamer binnen. Begrijp me niet verkeerd hoor, D. en nummer 2 waren allebei gepland en ontzettend welkom maar ik weet gewoon niet hoe het gaat met 2 kinderen en dat angstig me een beetje.

Al bijna 2 jaar ben ik mama van D. en kan me gewoon totaal niet voorstellen dat ik zoveel van nog iemand kan houden als van me kleine-draken-achter-het-behang-plak dreumes. Mijn man daarintegen heeft totaal geen last van die gedachtes "Ik kan er van 1 houden dan kan ik ook van 2 houden". Simpele mannen logica uiteraard ;)

Ik weet ook dat al die gedachtes gewoon raar zijn en dat dat gewoon me demonische-zwangere-2de-persoonlijkheid is, want stiekem heel diep in mijn grote moeder hart weet ik dat er zeker nog plek is voor een 2de en ik evenveel van allebei zou houden.

Hadden jullie ook deze gedachtes? En hoe is het uiteindelijk gegaan met 2 kinderen?

Liefs Lelie.

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je