{{ message.message }}
{{ button.text }}

druk en pijn in onderrug

Sinds een paar dagen last van lage, scherpe, zeurende, adembenemende rugpijn als de uk beweegt...

Afbeelding blog 'druk en pijn in onderrug' Achtergrond blur afbeelding

Ik herken dit niet van mijn eerste (of ben het vergeten?) maar ik heb nu 3 dagen al last van scherpe steken "daar beneden", en als ik autorijd of in de auto gereden wordt, heb ik vreselijke last van pijn in mijn onderrug als de baby beweegt. Eerst was het alleen in de auto maar momenteel voel ik het ook als ik thuis op de bank zit of lig, en ik merk dat ik pijnlijke steken "daar onder" krijg als ik probeer te vegen en dweilen of iets van de grond op te pakken...Opruimen is een regelrechte ramp nu, zo veel pijn...

Herkent iemand dit? Als ik online kijk zie ik alleen maar dingen over beginnende bevallingen enz, maar we zijn pas 33 weken, hij kan nog niet komen!

Heb dinsdag pas weer een afspraak bij de vk...Ben erover aan het denken om te bellen maar hier zijn ze zo vaag en laks, dat dat waarschijnlijk toch niets uithaalt...

Van de week dacht ik vruchtwater te verliezen maar het stopte de volgende dag, maar toen ik ervoor belde kreeg ik te horen dat zolang het geen bloed was en ik er geen krampen enz bij had, ik het kon bekijken...OF ik moest via de Emergency Room komen maar dan zouden ze me opnemen wat ik probeer te voorkomen aangezien we al een uk hebben rondlopen...

Dus nu weet ik niet goed wat te doen, herkent iemand die lage, scherpe rugpijn als de baby beweegt? Wat zou het kunnen zijn?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je