{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dromen en nachtmerries

Elke nacht val ik met moeite in slaap, en als ik dan eindelijk in slaap val droom ik de meest vreselijke dingen!

Afbeelding blog 'Dromen en nachtmerries '

Stipt tussen 05.00 en 06.00 uur is de nachtmerrie afgelopen en slapen lukt dan niet meer. Soms beef ik er van en moet ik mezelf even afleiden met mijn telefoon om op andere gedachtes te komen.

Helaas is het inslaap vallen ook niet meer vanzelfsprekend en lig ik nog uren wakker terwijl man lief al lang en breed vertrokken is. 

Herkennen jullie de ergernis? 

Ik type dit nu even lekker van me af op de hoop dat het vannacht beter gaat. Ik ben nu 30 weken in verwachting en probeer te genieten maar overdag ben ik een zombie en snachts, tja lig ik wakker of droom ik zo heftig dat ik vermoeider wakker word als dat ik naar bed ben gegaan! 

Maar deze mama moet door want zoontje lief rekent op mij! 

Rond 13.00 uur wanneer mijn zoontje nog even lekker een dutje doet gooi ik snel een wasje in de machine en dan ga ik zelf ook lekker even plat, niet dat ik altijd in slaap val maar ik moet dan gewoon even liggen. 

Vervolgens moet ik mezelf echt bij m'n lurven pakken en in het belang van mijn zoontje en de kleine in mijn buik, iets ondernemen. 

Vaak pak ik de fiets en fietsen we er even uit, naar de winkel, de kinderboerderij of de stad, dat ligt een beetje aan het weer die dag! 

Fietsen word wel zwaarder nu, normaal fiets ik in 20/25 minuten naar de stad en nu doe ik er zo 45/50 minuten over. Sneller buitenadem en als ik dan ook nog tegenwind heb, is het helemaal niet te doen, maar toch geniet ik van onze kleine uitstapjes en gelukkig hebben we geen haast! Dus ik neem lekker rustig de tijd! Een frisse neus halen is belangrijk. 

Nu schiet me ineens te binnen dat vandaag of morgen de inschrijvingen sluiten voor de Babboe curve mountain bakfiets!! Ooh als ik die toch zou mogen testen dan ben ik helemaal klaar voor de lente, zomer, herfst en winter! 

Door weer en wind zou ik me veilig genoeg voelen, je valt op, bent stabiel op de weg en met twee kinderen lijkt het me heerlijk! 

Zomers een picknickmand mee en speelgoed en in de winter lekker met een fleecedeken warm en veilig dicht hij elkaar. Boodschappen doen, neefjes en nichtjes ophalen om mee te gaan naar de kinderboerderij en dat allemaal met het gemak van een motortje die het trappen een stuk zou verlichten! 

Oooh volgens mij ben ik al lekker aan het dromen en aan het fantaseren maar wat zou ik deze bakfiets graag willen testen en benutten! 

Nog even en dan zullen ze de testmama bekend maken! 

Ik droom ondertussen nog vrolijk door en hopelijk pakt het positief uit! Om maar te beginnen met een goede nachtrust zonder nachtmerries. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je