{{ message.message }}
{{ button.text }}

Drie (en uiteindelijk VIER) zussen tegelijkertijd Zwanger! 🤰

Afbeelding blog 'Drie (en uiteindelijk VIER) zussen tegelijkertijd Zwanger! 🤰'

Hoe bijzonder, drie zussen tegelijkertijd zwanger ✨

Ontelbare keren werd mij gevraagd: Dit moet toch geweldig zijn?

Dat was het zeker. In mijn ogen is het namelijk écht iets unieks. Want hoe vaak komt het voor dat drie zussen tegelijkertijd zwanger zijn. Overigens wisten wij ten tijde van de foto nog niet dat ook mijn VIERDE zus enkele maanden later in verwachting zou zijn!! 🤰

Je zit met z'n allen in hetzelfde schuitje dus je herkent de spanning, de kwaaltjes en de geluksmomentjes. Je voelt je daarom begrepen, dat is zo fijn in de zwangerschap.

Aan de andere kant durf ik ook te zeggen dat vergelijkingen een rol speelde. Bijvoorbeeld over het verloop van je zwangerschap, hoeveel je bent aangekomen en hoe jouw babykamer eruit ziet. Misschien dat het ook gewoon een zussen ding is? In mijn beleving was er in verhouding ook minder oog voor jouw zwangerschap. Je ouders moeten namelijk de aandacht verdelen en je zussen leggen de focus op hun eigen zwangerschap.

Dus tja. Als mij de vraag werd gesteld: "Dit moet toch geweldig zijn", gaf ik dit dubbele antwoord. We hebben gelukkig de vergelijkingen zoveel mogelijk opzij kunnen zetten en weet je... Nu de kleintjes allemaal even oud zijn en met elkaar kunnen spelen, is het inderdaad heel mooi en bijzonder 💗

Ben jij ooit eens tegelijkertijd zwanger geweest met je zus of beste vriendin? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je