Snap
  • Zwanger
  • post_short

Draagdoek

Ervaringen met draagdoeken

Hallo, wie heeft er ervaring met draagdoeken?

Las namelijk dat die beter zijn dan draagzakken ivm houding van je baby?

En ik zie ook veel patronen op internet om er zelf een te maken, is dat wel veilig?

10 jaar geleden

Idd, iedereen moet doen waar die Zich prettig bij voelt

10 jaar geleden

ik draag juist vanwege het praktische, ik ben niet zo'n back to nature type ofzo. Mijn dochter deed ik in de lodger omdat ze daar rustig van werd ivm de buikkrampjes en ik geen vertrouwen had in mijn eigen knoppkunsten. En op pad gaan vind ik 80 keer zo handig met een draagdoek, reis altijd met het ov. Mijn zoontje haat de lodger en hem draag ik op mijn buik (het is hier vaak geen temperatuur voor de rug ivm onhandig met je jas enzo) in de marsupi, bondolino of rose and rebellion drager. mijn dochter moet naar school, wij wonen 1 hoog en om nou minstens twee keer per dag de hele kinderwagen op te tuigen vind ik niet handig. Dus ja, het is luxe dat je je kind niet in je handen in de rondte hoeft te sjouwen. Maar voor iedereen geldt weer andere redenen waarom je iets handig vindt of niet.

10 jaar geleden

Ik begrijp het. Ikzelf had de sling van Lodger (Shelter), maar ik kwam er achter dat ik helemaal geen tijd had om mijn zoontje daarin te dragen. Achteraf gezien heb ik hem er slechts 2 keer in gehad. Dat had met name met tijd te maken (alleen weekend thuis) en omdat de Shelter een dramatisch ding is, dus die zou ik je zeker NIET adviseren. Geniet ervan ;-)

10 jaar geleden

Ja die had ik als favoriet opgeslagen, lijkt me ook een handige. Dan ga ik hem eerder testen dan jou, want ben over 7 dagen uitgerekend :)