{{ message.message }}
{{ button.text }}

Doe jij mee?

Afbeelding blog 'Doe jij mee?' Achtergrond blur afbeelding

Omdat ik via de medische weg zwanger ben geraakt van onze meiden is dit een vraag die met heel vaak heeft bezig gehouden toen ik zwanger wilde worden.

Wie hebben mij geholpen om het grootste geluk van mijn leven te mogen krijgen?

Ik heb in mijn weg naar mijn prachtige meiden heel veel pregnyl mogen spuiten en op dat moment realiseerde ik me niet eens hoe ze daar aan kwamen. Ik hoor het jullie nu denken......hoe is dat nu mogelijk! Iemand die in de medische wereld loopt voor een zwangerschap weet zeker toch wel waar pregnyl vandaan komt?

Nee dat wist ik pas toen we zover als de IVF gekomen waren!

Het is 2001 als ik met de pil stop en het lijkt nu niet zo ver weg maar als je in de termen van computers denk is het een eeuwigheid geleden en was de kans dat je ergens informatie over kreeg ook heel anders als we dat nu gewend zijn. In 2003 zet ik mijn eerste pregnyl en het enige wat ik daarvan weet op dat moment dat ik deze injectie om 23.00uur in het ziekenhuis moet laten zetten voor dat de IUI gedaan wordt.........nu ano 2013 zet je deze (net als alle andere hormonen) gewoon zelf.

Nu terug naar mijn vraag: Wie doet er mee met Moeders voor Moeders?

Ik heb het bij Megan niet kunnen doen omdat we tot 13wkn in spanning hebben gezeten of het een doorgaande zwangerschap was of niet. Bij Suzannah heb ik vanaf week 5 t/m week 16 mee gedaan en het heeft me een super trots en voldaan gevoel gegeven. De wetenschap dat door mijn hulp een ander ook een kans op een zwangerschap heeft is fenomenaal! Ja fenomenaal dat is het juiste woord om te omschrijven hoe ik het voelde! Ik vond het zo jammer dat het bij Megan niet gelukt was om mee te doen dat ik bij de zwangerschap van Suzannah zo onwijs mijn best gedaan heb.

Hoe voelde jij het?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je