{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dit zijn wij in een notendop.

Ik stel ons even voor... een fijn warm gezin, genietend van elkaar.. maar vooral van het leven.

Afbeelding blog 'Dit zijn wij in een notendop.'

Hoii allemaal!

 Ik ben nieuw hier en stel ons dan ook graag even voor...

Ik ben dus kayleigh, 27 jaar en samen met mijn lieve vriend.. samen hebben wij een prachtig wijs ventje van 4. Wij wonen in nijmegen samen met onze hond en poes.

Vriendlief heeft een eigen bedrijf, meerdere eigenlijk, alle gericht op entertainment voor kinderen. Natuurlijk ook voor volwassenen.  Zijn hobby, ballonnenclown is uitgegroeid tot een echt bedrijf. Hierin kan hij zijn passie kwijt.  En geniet dan ook met volle teugen van de kinderen die de grootste lol hebben...

Ik ben huismama... heb fibromyalgie wat het soms allemaal wat lastiger maakt.  Kleine man zit in groep 1 van de basisschool en gaat naar zwemles. Afgelopen week is hij door gegaan naar badje 2.. trots als een pauw dus.

Dit was het even voor nu.. lees een hoop mooie maar ook heftige verhalen hier..

Ik hoop hier veel lees en schrijf plezier te hebben, geloof dat dat wel goed komt..

Waar komen jullie vandaan?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je