{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dit zijn wij

Nr. 1

Afbeelding blog 'Dit zijn wij'

Hoi allemaal,

Ik ben Renee en ik ben 25 jaar. Ik en mijn lieve vriend Rob (32) zijn inmiddels 4,5 jaar samen. Wij proberen sinds ruim een jaar (begin 2018) om samen een kindje te krijgen. Helaas wil dat -tot op heden- nog niet lukken.

Rob en ik hebben elkaar 5 jaar geleden ontmoet op een bevrijdingsfestival. Daar sloeg niet direct de vonk over maar we hadden wel een enorm goede klik. Daarom zijn wij eerst goede vrienden geworden en met oud en nieuw sloeg de vonk over. Een half jaar later zijn we gaan samenwonen en inmiddels is ons 'gezin' uitgebreid met 2 katten: Poes en Mini. 

Ik heb altijd al gezegd dat ik graag jong moeder zou willen worden. Na veel praten hebben we vorig jaar, na onze verhuizing, besloten om de pil in de prullenbak te gooien en er samen voor te gaan. Helaas is het dus tot nu toe nog niet gelukt. Daarom hebben wij vorige maand besloten om langs de huisarts te gaan. Deze heeft ons doorverwezen naar de gynaecoloog waar wij deze maand een afspraak hebben. Erg spannend dus en ik wil jullie graag meenemen in ons avontuur.

Liefs Renee

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je