{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dit was niet de bedoeling...

Deze cyclus had niet mogen gebeuren maar waarom....

Afbeelding blog 'Dit was niet de bedoeling...' Achtergrond blur afbeelding

Nou ik zal mijn verhaal vertellen over deze cyclus. Een cyclus vol met roller coasters en dingen die niet hadden mogen gebeuren maar toch gebeurt zijn. Ik zal bij het begin beginnen.


Elke begin van de cyclus sta ik op de weegschaal om te kijken hoeveel ik weeg zodat mijn hormonen ook elke keer hetzelfde zijn. Dus ik heel blij dat ik ben 10 kilo kwijt ben. Ik begin met goeie moed aan een ronde met Clomid 50mg. Het ziekenhuis gebeld op dag 5 van mijn cylcus om een afspraak te maken. Ik mag op dag 13 langskomen. Ik heel erg blij is het namelijk vlak voor mij eisprong en dat is wel heel fijn. 


Op dag 13 naar het ziekenhuis voor een echo om te kijken naar de hoeveelheid eitjes die rijpen. Ik wist van te voren al dat het er meer dan 1 zouden zijn en had gelijk. Het zijn er 3!! Dat is veel te veel en de arts raadde ook af om geen gemeenschap te hebben. Na lang overleg tussen mijn partner en mij hebben we besloten om bij 3 eitjes het toch te proberen wat is de kans dat alle 3 de eitjes bevrucht raken en ook innestelen.... Het ziekenhuis wou wel dat ik zondag weer terug kom om te kijken of 1 eitje achter blijft en dat het er daardoor maar 2 eitjes worden die gaan springen. Zondag weer terug gegaan nadat we de avond ervoor gemeenschap hebben gehad. (sorry for the details) We wachten en wachten en zodra ik op de stoel zit en de stok naar binnen gaat zie ik ineens 1 eitje... Ik denk waar zijn de andere 2??? Zegt de arts dat dit mijn linker eierstok is maar daar zat vrijdag nog niks! Dus na het kijken zitten er ineens 4 eitjes en mogen we echt geen gemeenschap meer hebben. We zijn de deur nog niet uit en zeggen beide dat we geen seks meer hebben tot deze cyclus voorbij is XD.


Maar nu zijn we 2 weken verder en ik doe vanochtend een test en wat blijkt hij is positief! Kan iemand mijn please afschieten?? Dit was niet de bedoeling dus na huilen van angst en blijdschap en een grote angst erbij dat er te veel baby's in mijn buik zitten heb ik maar besloten om het van mij af te schrijven. Ik kreeg te horen dat ik na deze ronde geen Clomid meer hoef te gebruiken omdat blijkbaar mijn lichaam het zelf kan maar nu blijkt dat ik al zwanger ben! Straks het ziekenhuis maar bellen en vragen van wat nu?? Een zwangerschap was voor mij nog nooit zo dubbel maar nu hopen dat alles goed gaat en dat ik niet zoals de vorige keer een miskraam krijg met 6 weken. Ik zal weer meer gaan schrijven! I miss you guys! Sorry van het zeuren maar een meerlingen zwangerschap is voor baby's en mij een risico en dat wou ik vooral mijn kids niet aan doen.


Nu ik klaar ben met typen ben ik toch best wel blij dat het gelukt is! Nu lekker genieten.


Ik had niet zwanger mogen worden maar toch gelukt en dat maakt mij wel heel gelukkig!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je