{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dit keer zo veel zwaarder!

Ik wilde ervan genieten dit keer, heb ik de eerste keer niet genoeg gedaan... Maar wat is het zwaar met een al rondlopende peuter!

Afbeelding blog 'Dit keer zo veel zwaarder!' Achtergrond blur afbeelding

Bijna 14 weken zwanger. Niet verwacht het nog een tweede keer mee te mogen maken, maar kregen een kadootje haha..

Ik had me zoooo voorgenomen om dit keer volop te genieten van het zwangerzijn, omdat het zo vlug voorbij vliegt allemaal... Maar ik betrap mezelf erop dat ik gewoon niet kan wachten tot het allemaal voorbij is!

Het is zo zwaar om doodmoe te zijn, misselijk en alles erop en eraan, met een 2 jarige die de hele dag door aandacht wil...

Tot overmaat van ramp is ie momenteel ook nog flink verkouden dus al een week slapeloze nachten (niet dat ik voorheen goed sliep met de honderd keer per uur naar de wc rennen).

Overdag is ie ook niet te genieten nu met een verstopte en lopende neus, huilerig en hangerig (aan mama dan!) Ik voel me hartstikke schuldig natuurlijk, want ik wil wel met hem spelen en knuffelen en de hele dag op schoot hebben, maar ik ben zelf zo vreselijk moe en zou niets liever dan in bed liggen de hele dag! Ik herken dit niet terug van mijn vorige zwangerschap, toen had ik die extreme vermoeidheid en misselijkheid niet.

Vind het erg frustrerend... Zijn er nog dames die hun zwangerschap niet ervaren zoals ze gedacht hadden?

Ik heb het zo druk met mijn zoon, dat ik eigenlijk niet eens tijd heb erbij stil te staan dat ik zwanger ben! Ik vergeet het gewoon haha... Dat "zwanger zijn" doe ik er nu wel eventjes bij, het huishouden runt zichzelf niet, en iedereen moet natuurlijk verzorgd worden...

Beetje zenuwachtig nu hoe dit gaat lopen als de kleine er eenmaal is... vervelende kopzorgen :(

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je