{{ message.message }}
{{ button.text }}

Discussie over drinken!

Discussie met schoonfamilie over het water en zoetigheid drinken van mijn zoontje.

Afbeelding blog 'Discussie over drinken!' Achtergrond blur afbeelding

Mijn eerste blog, tevens drama! Mijn zoontje drinkt voornamelijk water en mijn schoonfamilie is is het daar niet mee eens. Die vinden dat hij ook wel eens wat zoetigheid mag drinken. Die krijgt hij ook wel en dan het liefst overdag en niet voor bedtijd. Gisteren weer een discussie moment gehad.. Zoonlief van 1,5 had een flesje met zoetigheid, op het flesje stond dat er geen toegevoegde suikers inzaten maar dat zit er altijd in en net voor bedtijd krijgt hij een flesje te pakken en mijn schoonouders (vooral moeder) gaan hier erg makkelijk mee om en ook de rest van de familie gaat zich hiermee bemoeien en vind dit zielig. Ik integendeel niet want suiker op de avond voor bedtijd zorgt geheid voor een kind dat wakker blijft of wordt... zelf het flesje afgepakt en een dezelfde fles gepakt en daar water ingedaan maar zoonlief proeft duidelijk verschil en moeders geef weer zoetigheid. Discussie alom, zielig hier en daar. Snap niet wat hier zielig aan is.. zijn er nog ouders die hier ook tegenaan lopen en mij tips kunnen geven??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je