{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dingen die niet leuk zijn aan het krijgen van kinderen

Uiteraard ironisch bedoeld, maar mijn rijtje met dingen die níet leuk zijn aan het krijgen van kinderen:

Afbeelding blog 'Dingen die niet leuk zijn aan het krijgen van kinderen' Achtergrond blur afbeelding
Uiteraard ironisch bedoeld, maar mijn rijtje met dingen die níet leuk zijn aan het krijgen van kinderen: Met stip op 1: - De bevalling. Maanden lang keek naar die groeiende buik en dacht hoe krijg ik het er ooit weer uit? Inmiddels weet ik het antwoord. Niet leuk, ik herhaal niet leuk. - Borstkolf. Wie die dingen ooit uitgevonden heeft? Daar zat ik dan, met een piepend, brommend plastic ding aan mijn borsten. Mijn tepels prostesteerde al bij het zien van dat ding, over mijn vriend maar te zwijgen. - Kraamvisite. Kraamvisite die na 4 maanden pas komen aanwaaien en dan heel verbaasd roepen: wat is ze al groot! Kraamvisite die uren blijft zitten, ondanks dat je uitgebreid zit te gapen en het licht alvast hebt uitgedaan. Kraamvisite die je nooit ziet, maar die nu als eerste voor je deur staan. Moet ik nog even doorgaan? - Beschuit met muisjes. Ik vond van de week nog  roze-witte balletjes onder mijn dressoir. - Consultatieburo. 40 graden, altijd op een rot tijdstip, huilende baby, prikjes en een hoop gezeur. - Wallen. Mijn hele gezicht was op een gegeven moment één grote wal - Haaruitval. Negen maanden lang een volle bos, nu blij dat er nog een haar op mijn hoofd zit. - Borsten. Waren ze eindelijk eens groot en vol, zat ik met een ziek hoofd en koolbladeren in mijn BH. Nu zijn mijn gehele borsten verdwenen. Wie ze tegenkomt, stuur ze eens terug naar huis!! - Spuitluiers, Kwijl en Spuug. Zelfs op 60 graden niet uit de (veel te) dure kleertjes te krijgen. Over het behang nog maar te zwijgen. En dan sla ik de nachtvoedingen, hechtingen, krakende kraammatrassen, aambeien en uitgelubberde buik maar over ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je