{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dilemma's

Al een trotse mama van een dochter en nu beide de wens voor een tweede. Ik ben 37 jaar en probeer zwanger te raken, we willen dit heel graag en toch merken we dat de crisis/maatschappij ons ook raakt. Ik ben ontslagen even geleden en sinds kort weer een baan, zoals bij velen een half jaar contract.....en nu??? Tja een half jaar contract mogen ze drie x verlengen( ben bij de eerste) wat als ze niet verlengen en dan?? Gaan we get. Dan wel redden financieel? ( we kunnen nog wel extra bezuinigen maar dat is ben ik bang niet helemaal voldoende) tuurlijk is de uitzet niet het grootste probleem dat komt goed, kleertjes ed ook!! Bij onze eerste heb ik borstvoeding gegeven wat heeeeel erg goed ging, hier hoop ik bij een tweede ook een beetje op, maar ergens kunnen we mijn " niet echt grote inkomen" toch niet missen.

Afbeelding blog 'Dilemma's '

Wachten met zwanger raken tot ik een vast contract heb? Helaas heb ik aan den lijve ondervonden dat een vast contract geen garantie geeft en daarbij speelt ook mijn leeftijd een rol op het punt van zwanger raken. ( buiten dat we niet weten of het mag lukken) er is wel wat financiële ruimte maar dat willen we echt als een buffer voor bv auto stuk, wasmachine enz. Gebruiken. Kunnen jullie mijn onzekerheid volgen? Een broertje zusje voor onze oudste is me meer waard dan alle luxe!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je