{{ message.message }}
{{ button.text }}

het moment dat ik wist dat ik zwanger was

2 oktober; Het moment dat ik wist dat zwanger was t was aan de costa del sol... lekker een week vakantie en een onbestemd onderbuikgevoel

Afbeelding blog 'het moment dat ik wist dat ik zwanger was'

"T was aan de costa del sol' 'tingeling' heerlijk vakantie in de spaanse zon, was er echt aan toe! Al weken riep ik op mijn werk dat ik echt toe was aan vakantie, ik voelde me zooooooooooooo moe...... het zal toch niet.... nee kan nog niet, ben nog maar 2 weken gestopt met de pil.....

Lekker een weekje ontspannen, lekker eten en drinken en vooral genieten van het weer en elkaar ....... 

En het werd het bed op de hotel kamer, tjonge wat was ik moe, elk vrij moment had ik mijn ogen dicht viel als een blok in slaap op elk moment overal.

's ochtend lekker uitgebreid ontbijten,met 3 broodjes, yoghurt en fruit

Een uurtje later bij de koffie alweer flinke trek in een stuk gebak of n broodje. Mijn vriend was al bang dat ik als tientonner mee terug moest in het vliegtuig, het was niet normaal wat ik naar binnen schoof

Op woensdagavond lekker uit eten aan het strand, 1 biertje en "boem" ---> lekker teut...... 

Toch maar niet meer doen, want misschien....., erg kleine kans maar toch.....

2 oktober; geland op Schiphol... ontzettende buikpijn.... zie maar niets aan de hand wordt vast zo ongesteld, kan niet anders....

Thuis lekker een paar uur geslapen, en toch ergens in mijn achterhoofd, zou het dan toch al? Zou ik dan toch een ieniminie klein mensje in mijn buik hebben?  Samen een zwangerschapstest gedaan en er was geen twijfel over mogelijk!

WIJ KRIJGEN EEN BABY!!  

Vol adrenaline een vreugdedans gedaan, nog een test want we moeten ook weten hoelang al (5 weken+ gaf de test aan) en naar mijn moeder, die moet t weten whaaaahaaaa WIJ KRIJGEN EEN BABY

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je