{{ message.message }}
{{ button.text }}

Die vreselijke kerstinkopen

Kerst, een gezellige tijd, waarin de meest volle boodschappen karren de AH uit rijden. Ongelofelijk.

Afbeelding blog 'Die vreselijke kerstinkopen' Achtergrond blur afbeelding

Jeetje, ik stond gisteren in de AH eens te kijken.  Ontzettend veel aanbiedingen voor het kerstdiner. Grote borden met op=Op of wees er snel bij, haal alvast uw kerst boodschappen. Ik werd er nerveus van. Had ik al een lijstje moeten hebben of me erin moeten verdiepen? Heb ook nog geen cadeaus onder de kerstboom liggen. Wanneer is het kerst? Welke dag is het vandaag?  Zo stond ik in de AH. 

Laat ik maar vast aardappel kroketjes kopen denk ik dan. Die lust ik graag en volgens mij zijn die ieder jaar uitverkocht.  En croissants, ja ik moet ook croissants. Pfff volledig ongecontroleerd ren ik de winkel door. Waarom weten al die mensen al wat ze nodig hebben.  Waarom heb ik een mandje en geen karretje gepakt. Dit is veel te zwaar.

En dan ineens .... waar ben ik mee bezig? Ik leg alles terug en loop de winkel uit. Volledig bezweet en in de war. Eerst thuis maar een kop thee. Die kerst boodschappen komen wel, tijd genoeg. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je