{{ message.message }}
{{ button.text }}

Die laatste dagen/uren/minuten

Eindelijk is het bijna zover. Je gaat de 40ste week in, en telt af... Maar eigenlijk weet je niet naar welke datum je mag aftellen...

Afbeelding blog 'Die laatste dagen/uren/minuten' Achtergrond blur afbeelding

Het is bijna zover... De 40ste week is gestart, met als bevallingsdatum 10/10/2014. Maar eigenlijk zegt die datum weinig, want het kan elk moment gebeuren. Vriendinnen rondom mij met dezelfde uitgerekende bevallingsperiode posten foto's van hun kersverse spruit, terwijl mijn geduld op de proef gesteld wordt. 

Het is dubbel, enerzijds ben ik blij dat het eindelijk zover is. Ik ben vooral benieuwd hoe je eruit zal zien, hoe het zal voelen om mama te zijn, welke kleertjes je het best zullen passen,... Anderzijds is het het einde van de veilige periode waarbij ik je altijd bij mij had, beschermd en geborgen. Ik voel je nu nog bewegen in mijn buik, en weet dat je daar goed zit. Wanneer je geboren wordt, zal ik niet elke seconde bij je kunnen zijn, en zal ik je beetje bij beetje moeten leren loslaten. 

Maar we zijn er klaar voor, lieve schat. Beslis jij maar wanneer jij er ook klaar voor bent, en dan gaan we er samen voor! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je