{{ message.message }}
{{ button.text }}

Deze mama wil zich voorstellen

Afbeelding blog 'Deze mama wil zich voorstellen'

Hallo lieve mama's (en papa's) en mama's to be natuurlijk. Ik ben Lidewij, nu 28 jaar en verloofd met Twan. Samen hebben wij op 24 oktober 2019 onze dochter Eefje (Eveline) mogen ontmoeten na een mooie zwangerschap. Met zijn drietjes wonen wij in het mooie Voorhout en gaan we volgend jaar trouwen. 

Al tijdens mijn zwangerschap heb ik uren gespendeerd met het lezen van jullie verhalen. Dagen en slapeloze nachten heb ik verhalen gelezen over jullie lief en leed en altijd erg genoten. Daarop is ook het idee ontstaan om zelf te beginnen met het schrijven van mijn verhalen en ervaringen. Van elkaar kunnen we leren of gewoon genieten van ieders verhaal. De uitvoering duurde even maar nu wil ik toch beginnen met regelmatig ons leven met jullie te delen en misschien dat jullie 's nachts met slapeloze nachten mijn verhalen lezen. 

In juli 2017 ben ik verhuisd naar Leiden en ben ik op een project komen te wonen waarbij 14 statushouders, 8 ex daklozen en 8 jongeren tussen de 23-27 jaar samen wonen en het de bedoeling was om elkaar op weg te helpen in de maatschappij. Daar kwam ook Twan te wonen als 1 van de jongeren. Daar sloeg de vonk over en al snel deelden wij onze studio's. Zo hadden wij schuin onder elkaar een woonkamer en slaapkamer gemaakt. Omdat het toch wat onpraktisch was, zijn wij opzoek gegaan naar een woning voor ons samen. Die zijn wij vorig jaar tegen gekomen en 9 februari 2019 woonden wij officieel samen. Beiden hadden wij een grote kinderwens en wilden dit zo snel mogelijk werkelijkheid laten worden. Vanwege mijn klachten met de pil ben ik eind december 2018 gestopt met anticonceptie en hebben we gezegd, we zien wel wanneer het ons gegund is. Dit was al heel snel want op 26 februari en 3 maart had ik een positieve zwangerschapstest in mijn handen. Ondertussen is ons kleine droppie al bijna 5 maanden oud. *Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je