Snap
  • Zwanger
  • Babyspullen
  • zwanger
  • lingerie
  • zwangerschapsbeha
  • kerstcadeau
  • voedingsbeha

Deze kerst is extra bijzonder...

De ‘December-folders’ vallen weer massaal door m’n brievenbus! Een van mijn favorieten is de glossy lingeriebrochure met prachtige lingeriesetjes. Wat een feestje om heerlijk doorheen te bladeren en een kerstcadeautje voor mezelf uit te kiezen!  Ja, "Lingerie" en "Kerst" gaan hand in hand, maar… ook als je zwanger bent?!

“Luxe of Comfort?” Ben jij al op zoek gegaan naar een zwangerschapsbeha omdat je oude, gewone beha niet meer past? En… iets leuks gevonden? Waarschijnlijk kwam je in de winkel tot de volgende conclusie: “Of ik hul me de aankomende maanden in een oncharmante, katoenen zwangerschapsbeha (dat moet blijkbaar als je zwanger bent… zucht…) óf ik kies voor een mooie beha die dan maar wat minder comfortabel zit”.

Zo vreselijk herkenbaar…! Tijdens mijn eigen zwangerschap (nu zo’n 7 jaar geleden) was ik trots! Trots op mijn groeiende buik, maar vooral trots op mijn volle boezem! Enthousiast ging ik naar de meest voor-de-hand-liggende winkels voor een mooie, nieuwe zwangerschapsbeha. Maar… ik kwam teleurgesteld thuis met een simpel katoentje. Zat heerlijk hoor, dat geef ik meteen toe, maar wat voelde ik me ongelukkig met die oncharmante beha.

“Luxe én comfort met een kopje thee!” Met de komst van de webshops is er gelukkig veel veranderd. Je hoeft echt niet door weer en wind om teleurgesteld thuis te komen! Nestel je heerlijk op de bank met je laptop en een kopje thee en dan zie je bijvoorbeeld dit setje voorbij komen...

 

[caption id="attachment_12426" align="alignnone" width="440" caption="HOTmilk, True Love"][/caption]

Een beetje opgelucht?! En vergis je niet, want deze lingerie is minstens zo comfortabel en ondersteunend als die saaie meegroeibeha’s uit de winkel!

“Jezelf trakteren of je laten verwennen?” Dus trakteer jezelf op zo’n prachtig (en supercomfortabel) setje. In deze bijzondere periode mag dat best. Of... speel het slim en regel en mooi setje onder de kerstboom! Op de website van “Lingerie voor twee” vind je een "Tip je partner-pagina", waarmee je je man, moeder, zus of vriendin subtiel kan laten weten waar jij blij van wordt. Weet je je maat niet (meer)? Geen probleem! De online maatwijzer helpt je de juiste maat te bepalen.

Heb ik je met deze eerste blog blij kunnen maken?! MOOI! Deze kerst is extra speciaal en ik hoop je cadeautje onder de kerstboom ook! Dus… Lingerie voor Kerst… Lingerie voor twee.

Veel liefs, Marcella Ladiges

12 jaar geleden

Zelf ben ik echt verslaafd aan lingerie, dus ik vind dit echt het ideale cadeau voor zwangere vrouwen. Je moet je mooi en sexy kunnen voelen en tegenwoordig hebben ze zulke leuke lingerie setjes! Het word eens tijd dat de zwangere mama's de huidskleur bh's de prullenbak in mikken en een mooi setje krijgen, want ze verdienen het.

12 jaar geleden

zwangerschapslingerie is zeker leuk voor onder de kerstboom!