{{ message.message }}
{{ button.text }}

Deze hadden we niet aanzien komen!

Van nog niet zwanger, naar zwanger. Niet van 1 maar van 2 kindjes. We krijgen een tweeling.

Afbeelding blog 'Deze hadden we niet aanzien komen!'

Na de ontdekking dat we zwanger waren. Kwam er een heleboel emoties los.  Nu al( net 2 maanden gestopt met de pil) groeit er echt iets in mij???? 

De volgende dag gelijk gebeld naar de verloskundige in het ziekenhuis. En omdat we nog maar net zwanger waren hadden we pas een week of 5 later een afspraak. 

Op 17.11.15 was het zover.  Toch wel beetje zenuwachtig en de spanning nam wel een beetje toe. Eenmaal binnen kwam er echter nog een grotere verrassing. De verloskundige zag namelijk 2 kloppende hartjes???? 

Dit hadden we niet zien aankomen. We hadden er ook nooit bij stil gestaan omdat er in beide families geen tweelingen voorkomen. Onderweg naar huis hebben mijn partner en ik niet met elkaar gesproken. Even alles een plekje geven. 

Later in de week konden we terecht bij de gynaecoloog want daar kwamen we onder behandeling  en ze vertelde ons dat we inderdaad een tweeling kregen en zelfs een eeneiige tweeling.  Dit betekend vele ritjes naar het ziekenhuis  ik moest namelijk om de 2 weken op controle. Want er zaten risico's aan deze zwangerschap. 

Inmiddels zijn we gewend aan het idee dat we een tweeling krijgen, nu zijn we wel benieuwd naar het geslacht. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je