{{ message.message }}
{{ button.text }}

Deze cyclus beginnen we

Eerder schreef ik dat we besloten hebben om voor het eerste kindje te gaan. Vanaf deze maand gaan we echt beginnen!

Afbeelding blog 'Deze cyclus beginnen we'

Het is nu ongeveer 1,5 maand geleden dat we besloten om voor ons eerste kindje te gaan. Het is voor mij heel belangrijk om te zorgen dat mijn lichaam zo gezond mogelijk is, omdat ik wil dat ons kindje in gelijk een goede omgeving terecht komt. Ik hoef gelukkig niet te ontpillen, want ik ben al een aantal jaar niet meer aan de pil. Ook slik ik nu ongeveer een maand foliumzuur. Alcohol drink ik niet meer sinds het begin van mijn laatste menstruatie. 

Over menstruatie gesproken: 8 september begon mijn cyclus. Mijn moeder geeft al jaren het advies: "Je eerste menstruatiedag plus 14 dagen en let op cervixslijm!" Bij haar heeft dit gewerkt, want ze was bij haar drie dochters met de eerste keer proberen gelijk zwanger. Ik hoop dat ik die genen ook heb.

Ik gebruik ook een online ovulatietest om te weten wanneer mijn ovulatie waarschijnlijk zal plaatsvinden. Mijn ovulatie is dus bijna! Deze week gaan we vrijen/seksen/klussen/whateveryounameit, oftewel baby's maken!

Ik houd jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en als jullie nog tips hebben: let me know.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je