Snap
  • Zwanger
  • Babyspullen

De "zwangerschapskleding doorgeeftas"

Het uitlenen en doorgeven van zwangerschaps kleding! Heel bijzonder om dit eens mee te maken!

De "zwangerschapskleding doorgeeftas"

In heel mijn zwangerschap heb ik van collega's (zelfs van collega's die ik niet goed ken) zwangerschapskleding gekregen. Een andere "niet" zwangere collega verbaasde zich erover hoe vaak en hoe automatisch dit wordt doorgeven aan elkaar! Echt zo leuk!! "O joyce, ik heb nog een truitje voor je, moest gelijk aan jou denken toen ik mijn kast ging opruimen. "Joyce", ik heb wat broeken voor je, pas ze eventjes misschien kan je hier wat van aan? "Ik hoorde dat je zwanger bent, wat leuk!" Heb nog een broek voor je, wil je die hebben"?? 

Tasjes gingen over de vergadertafels naar elkaar toe met kleding erin. Mijn tasje met broeken staat al klaar voor de volgende collega, want ook ik zet dit initiatief voort!! Ik vind het zo leuk! Natuurlijk zijn spullen in je zwangerschap niet altijd even goedkoop, en eigenlijk heb ik eerlijk gezegd nog nooit tweedehands kleding gedragen, maar hoe gaaf is dit, dat mama's voor elkaar spulletjes opzoeken en meegeven. 

Het lijkt wel een soort geheime code, het was mij in ieder geval nooit eerder opgevallen dat mama's dit deden! Je komt zo ook aan merken, waarvan ik niet eens wist dat die zwangerschapskleding verkochten! Daar heb ik gelijk een aantal truitjes en leggings extra van bijgekocht! 

Op de foto: achterste truitje mocht ik lenen van mijn naaste collega en kreeg ik in een volle tas toen ik ongeveer 22 weken zwanger was, en de voorste heb ik deze week gekregen van een collega die haar kast had opgeruimd :-) Toch superleuk!!?? 

9 jaar geleden

Ja he Sandra! vond het zo bijzonder!! Ik ga deze trend echt zelf ook doorzetten! :)

9 jaar geleden

Helemaal leuk! Ook leuk om te zien dat je het met plezier draagt! X

9 jaar geleden

Superleuk!

9 jaar geleden

Ik heb dit met drie zwangerschappen gedaan. Met eerste zwangerschap met vriendin. Maar bij tweede waren we gelijk zwanger toen had ik maar twee setjes van mezelf maar een andere vriendin bood toen haar kleding aan. En bij de derde kreeg ik van een buurvrouw haar zusje is nu zwanger en die heeft nou mijn kleding weer. Zo fijn want scheelt veel geld.