Snap
  • Zwanger

de wonderen zijn de wereld nog niet uit!!

Na 3 ingrepen bij de baarmoedermond, verschillende complicaties, kreeg ik te horen dat ik maar 20% had om spontaan zwanger te worden.

januari 2013. Controle bij de gynaecoloog. Na 3 ingrepen aan de baarmoederhals. Verschillende complicaties gehad te hebben was nu alles goed. Alleen kreeg ik het nieuws te horen dat ik maar 20% kans had om een spontane zwangerschap en dat we waarschijnlijk medische hulp nodig hadden. Ik mocht al een tijdje de pil niet meer slikken ivm dat ik daardoor ook complicaties kreeg. Ik ging naar huis en vertelde de info aan mijn vriend. We waren redelijk relax en we zagen het wel. Ik had net mijn periode en pakte ons leven weer op. Een maand later bleef mijn periode uit.. voelde me beetje raar. Was net voor het weekend en zei tegen mijn vriend ik haal een test. Maar het zal toch wel negatief zijn. Mijn hormonen zijn nog van slag. Zoals al vanaf de eerste ingreep. Ik deed de test en na 3 min zag ik in beeld. ZWANGER.. ik geloofde het niet. Half uur later nog een test en jawel weer zwanger in beeld. Toen ik het mijn vriend vertelde waren we even stil. Dit hadden wij niet verwacht, dit was een grote verassing. 3 dagen later nog een test bij de huisarts laten doen... ook zij vertelde me dat ik zwanger was. Dit is een wonder!!!

9 jaar geleden

Wat leuk!! Ik ben blij voor jullie dat jullie toch nog een spontane zwangerschap hebben gehad. En wat fijn dat alle ingrepen goed zijn verlopen. Groetjes