{{ message.message }}
{{ button.text }}

De weg van Robin naar Mama #2

Bang om te testen

Afbeelding blog 'De weg van Robin naar Mama #2' Achtergrond blur afbeelding

Kennen jullie dit gevoel? Je app, of wat je gebruikt, zegt al 3 dagen dat het tijd is om te testen, maar ik durf niet.. ik voel vanalles daarbinnen, net zoals iedere maand ..maar is het echt anders, of maar ik mezelf dat, net als de vorige maanden wijs. En is de menstruatie gewoon onderweg. Ik ben bang om te testen, bang om WEER teleurgesteld te worden. Mijn cyclus is deze maand sowieso maar apart. 4-5 dagen flink ongesteld geweest in plaats van De standaard amper 3. Ovulatie getest op dag 27 in plaats van dag 19-21. We wachten maar af! 


Veel liefs, Robin

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je