{{ message.message }}
{{ button.text }}

De volgende stap: ovulatietesten

Nu ik niet zwanger blijk te zijn, is het tijd voor de volgende stap: ovulatietesten.

Afbeelding blog 'De volgende stap: ovulatietesten'

Ik blijk niet zwanger te zijn en ik ben ook nog steeds niet ongesteld. Moet ik mij zorgen maken? Van mij mag het nu echt wel op gang komen. Normaal gesproken kon ik echt balen als de 'feestweek' was aangebroken, maar nu kijk ik er zelfs naar uit! 

Ondertussen heb ik besloten dat ik ovulatietesten wil gaan gebruiken. Van mijn zwangere vriendin heb ik een tijdje terug een website doorgekregen waar je vrij goedkope, maar wel betrouwbare testen kunt krijgen. Dat is precies wat ik nodig heb, én het scheelt mij weer een hele hoop speurwerk! Snel tik ik de site in en een paar mintuten later zijn ze besteld! Ik krijg er ook nog eens twee gratis zwangerschapstesten bij. Nu maar hopen dat het pakketje discreet wordt verzonden. Stel je voor dat het perongeluk verkeerd wordt geleverd of, nog erger, bij de buren wordt bezorgd! Niemand hoeft te weten wat er in zit. Laat ik er maar niet vanuit gaan dat dat gaat gebeuren. Nu eerst maar wachten totdat ik ongi word, want dan pas wil ik met de testen gaan beginnen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je