{{ message.message }}
{{ button.text }}

de volgende stap... (deel 3)

De volgende stap ondernemen, een spannende afspraak, hoe zal dit gaan zijn..

Afbeelding blog 'de volgende stap... (deel 3)' Achtergrond blur afbeelding

Een week later zitten we op de bank zoals altijd, ik begin voorzichtig over het aanmelden bij de verloskundige in het dorp. Dan kunnen we tenniste zien of er überhaupt wat zit, en als het echt zo is ook wel goed zit! Want ja we gingen de kleine toch laten komen. Aanmelden moeten we dan toch, en leg nog wat uit over een bbz. Uh ja dan moet je dat maar even doen.

De dezelfde avond online aangemeld. Een hele lijst met vragen, waarbij arjan nog dingen wist die ik even kwijt was. Nadat het was ingevuld maar gelijk verstuurd. Zo dat is gebeurt. Al kan je het zelf niet echt geloven..

De volgende ochtend werd ik gewoon al gebeld! Hartstikke snel,  ik zag een vreemd nummer en nam op. Goedendag u spreekt met de verloskundige in Gilze,  oeh die had ik nog niet zo snel verwacht (0900) en het voelt onwennig..

We maken gelijk 2 afspraken, 1 voor een vroege echo met 7 weken, en 1 afspraak de week daarop. Een harstikke lieve begripvolle  vrouw en sloten het gesprek af.

oké nu maar verzorgen en aankleden, daarna de Kids die nog lief speelden, en maar eens naar beneden.

Kijken wat de dag zal gaan brengen....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je