{{ message.message }}
{{ button.text }}

De "vluchttas"

Afbeelding blog 'De "vluchttas"' Achtergrond blur afbeelding

Hey allemaal,
We naderen de 30 weken, en gek genoeg ben ik al bezig met de vluchttas! Mijn oudste zoon is met 34 weken geboren, en mijn 2e zoon is blijven zitten tot 39.5 maar omdat we nu een tweeling verwachten kan ik er maar beter te vroeg mee zijn dan halsoverkop wat ik met de 1e had! Ik ben inmiddels 3.5 jaar uit de baby's, dus zit echt te bedenken wat ik allemaal ook alweer nodig had, vaak neem je zoveel onzin mee die je dus echt niet nodig hebt! 1 voordeel we wonen vlakbij het ziekenhuis dus even een ritje is geen punt.
Ik merk dat ik steeds vaker harde buiken krijg ( niet om de zoveel tijd hoor ) dus ik probeer wat rustiger aan te doen, alleen heb ik geen zittend gat!!! Volgende week hebben we weer een controle voor de boeg en zolang het kan ga ik nog heerlijk op de fiets naar het ziekenhuis! Al word dat met die dikke buik wel steeds krapper.. met hoeveel weken hadden jullie de welbekende vluchttas/koffer klaar staan ?!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je