{{ message.message }}
{{ button.text }}

De versie (draaipoging baby) is nog maar een dag wachten

Afbeelding blog 'De versie (draaipoging baby) is nog maar een dag wachten' Achtergrond blur afbeelding
Woensdag de 13e om 15.30 is het zo ver. Dan word ik verwacht in het ziekenhuis waar ze een versie gaan proberen. Mijn kleintje ligt al zo'n 6 weken niet goed. Soms in stuit, soms dwars maar nooit netjes met het hoofdje naar beneden. Toch behoorlijk slikken dat het zo ver is gekomen dat ze een versie gaan proberen. Aan de andere kant ben ik heel blij dat ze het uberhaupt gaan proberen. Het schijnt niet zo gemakkelijk te zijn om het kindje te voelen, mijn buikspieren staan aardig gespannen en ik heb ook nog eens een bovenliggende placenta wat een extra risico met zich mee schijnt te brengen. Maar.... ik heb ruim voldoende vruchtwater, kleintje is nog niet ingedaald (ook lastig als ie dwars ligt) en dus hebben we een go. Maandenlang heb ik mij compleet gefocused op een natuurlijke bevalling. Het kwam dan ook hard aan toen ik tot mij door liet dringen dat de kans groot is dat dit er niet in zit. Voor sommige vrouwen een hemelse gedachte, voor mij een helse. Naast dat ik hoop dat de versie lukt, hoop ik er nog meer op dat kleintje komende nacht nog even goed gaat liggen. Ik heb dan ook al hele gesprekken gevoerd met kleintje, moxatherapie geprobeerd, levenslang huisarrest laten vallen ;) maar het is duidelijk dat kleintje of eigenwijs is (zoals mama) of koppig (zoals papa). Hoe het ook moge verlopen..... het is duidelijk dat het echt ons kind is! Dat is dan ook direct de geruststellende gedachte en die loodst mij er morgen hopelijk goed doorheen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je