{{ message.message }}
{{ button.text }}

'De' verloskundige is er

Afbeelding blog ''De' verloskundige is er'

'De verloskundige is onderweg' roept mijn vriend. Hij kleed zich gauw aan om een beetje voor de dag te komen. Pakt mijn ontbijt, in de hoop dat ik nog wat kan eten maar helaas de aanvallen en het spugen gaat maar door. (Beschuit met hageslag totaal niet vet arm!) De verloskundige is er... Ik hoor haar stem vanuit de gang beneden.. Nee niet zij, iedereen behalve haar wil ik nu op dit moment. Wat een strijd heb ik gehad om haar te moeten overtuigen geen borstvoeding te willen geven. Ze heeft mij als onzekere mama to be nog onzeker gemaakt. Ze vroeg me of ik nog naar mezelf in de spiegel kon kijken als ik mijn kindje niet het gouden vloeisel ging geven en ze daardoor ziek werd want ze kreeg niet de juiste afweerstoffen binnen. Weet je wel wat je je kind aan doet?! Welke ziektes het kan krijgen??! Want kunstvoeding nee dat is helemaal niks!! Gehuild heb ik na de afspraak gehuild maar ik bleef bij mijn punt. Geen borstvoeding! Ik heb het al teveel verkeerd zien gaan om mij heen. Vooral bij mijn oudere zussen dus besloot ik het niet te doen. Ik ben er eerlijk gezegd ook geen type voor. Oja ze zei me ook vetarm te moeten eten. Maar goed ik dwaal af... De aanvallen hielden nu al anderhalf uur aan. Ze begint de controles want uiteindelijk draait het om de gezondheid van de baby en sta ik op de 2e plek. Mijn vriend moet even een natte doek gaan halen van de vk. Komt die met een gastenhanddoek aanzetten! Oh oh die mannen ook. Maar alles is goed met de baby het hartje klopt rustig en het zijn geen weeën!! Goed nieuws dus maar wat is het dan wel? Ze denkt blinde darm ontsteking en ze neemt contact op met het ziekenhuis. Gelukkig kunnen we gelijk terecht en is het maar 10 minuten rijden...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je