{{ message.message }}
{{ button.text }}

De uitslagen!!! Wat nu??

Ik ben om persoonlijke redenen een tijdje weg geweest... het hoe wat en waarom wordt later wel duidelijk. Maar ik ben er weer!!

Afbeelding blog 'De uitslagen!!! Wat nu?? '

De volgende afspraak was daar!!! Ondanks dat ik er niet vanuit ging dat er een wonder was gebeurd waardoor we nu wel zo ineens zwanger zouden kunnen raken vond ik het wel weer heel erg spannend. 

De uitslag was een duidelijke. mijn man zijn FSH (follikel stimulerend hormoon- gehalte was zo hoog dat het duidelijk was dat er sowieso ergens een blokkade zou kunnen zitten of dat er geen levend zaad was. normaal zou de waarde zo even uit mijn hoofd rond de vijf moeten zitten en bij ML was ie 32..... slik!!! En nu?? 

Er kwam toch weer een doorverwijzing. Het hopen op een kindje kwam in 1 klap neer op ICSI. 

En wat is ICSI?? 

ICSI is een afkorting van IntraCytoplasmatische SpermaInjectie. ICSI is een vorm van reageerbuisbevruchting.
Waar bij IVF duizenden zaadcellen met de eicellen samen worden gebracht in het IVF-laboratorium, wordt bij een ICSI-behandeling één zaadcel in één eicel gebracht met behulp van een kleine naald.
Het verloop van de behandeling is hetzelfde als bij IVF. Alléén de laboratoriumfase in het IVF-laboratorium verschilt dus met IVF.

We moesten dus wel weer naar een ziekenhuis... bummer. Het UMCG was zeker geen idee. Gelukkig had de dokter connecties met een hele goede arts in het Radboud Universitair Ziekenhuis in Nijmegen!! 

Weer een afspraak bij een arts, in een ziekenhuis, voor nog meer onderzoeken....... arghhhhhh, maar de afspraak werd gemaakt. Weer een stapje dichterbij (of niet)! 

Nijmegen, here we come (of niet)!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je