{{ message.message }}
{{ button.text }}

De tweede echo

Na wat bloedverlies weer...

Afbeelding blog 'De tweede echo' Achtergrond blur afbeelding

En daar ben ik weer... oke bloedverlies hoort er voor sommige vrouwen bij de eerste 3 maanden. Maar wat onzekermakend zeg! Vrijdagavond na moeilijke ontlasting toch weer rode afscheiding. Hield gelukkig na een paar uur op. Ik zou zaterdag een nachtje weggaan met vriendinnen en begon toch te twijfelen. Maar achteraf toch gedaan en wat heerlijk was dat om mijn gedachten te kunnen verzetten.. ondertussen heb ik wel de vk gebeld en uitgelegd over mijn onzekerheid, zo gezegd zo gedaan. Woensdagochtend een echo 9.40. Ik daarheen helemaal alleen want ja niet iedereen kan hier maar vrij voor nemen. Liep uiteraard weer uit. Eindelijk was ik dan, ze zet het echo apparaat klaar op mijn buik en ja daar zit mijn kleine in mijn buik te genieten. Alles zag er top uit! Nu bijna 10 weken. Volgende week vrijdag mijn termijnecho. Ik kan weer eventjes ontspannen want na een MA is het toch elke x weer spannend of het allemaal goed zit ๐Ÿคž๐Ÿคž๐Ÿ€๐Ÿ€

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je