{{ message.message }}
{{ button.text }}

De toch wel spannendste echo..!

20 weken zwanger!

Afbeelding blog 'De toch wel spannendste echo..!' Achtergrond blur afbeelding

Alweer op de helft.. wat gaat de tijs verschrikkelijk snel als je nog een dreumes hebt rond lopen. Ik ben alweer op de helft.. 20 weken zijn alweer voor bij. Hoe gek dat dit zo snel gaat dit keer.. bij Eray duurde het allemaal veel langer... ik geniet intens van de zwangerschap maar dit gaat wel gepaard met kwaaltjes. Ik voel mij 9 van de 10 keer goed maar af en toe daalt mijn bloeddruk ineens ontzettend hard waardoor het voelt of ik helemaal niks meer kan. Maar ik ben gelukkig. En gelukkig met deze kwaaltjes. Er zijn genoeg vrouwen met andere kwaaltjes wat de zwangerschap moeilijker maakt of waarin ze niks meer kunnen. 


Afgelipen week hadden wij de 20 weken echo. En toch vond ik het dit keer spannender dan bij Eray.. hoezo zul je je misschien afvragen..? Maar ik heb geen idee. Eray was de eerste en ik liet alles op mij afkomen. Ik had geen idee wat er allemaal gezien kon worden op een 20 weken echo. Ik had geen idee wat ze kunnen vinden wat er mis zou kunnen zijn of noem het maar op. Ik keek en genoot van mijn baby. Maar nu..? Nu kijk ik mee let ik op metingen en weet ik wat er mis kan zijn mis kan gaan waar ze naar kijken en hoe ze kijken. Ik had mij verdiept. Handig..? Nee dat misschien niet want als er iets is vertellen ze het wel. Maar deze echo was spannend. Ik had een raar gevoel. Maar zo als iedereen weet klopt mijn gevoel eigenlijk nooit.. en zo ook dit keer niet. We keken naar de echo. Baby werkte goed mee en liet alles even goed zien. Ging er even goed voor liggen en werd goed gemeten. Alles was perfect. Mooie groei mooi gewichtje. Ik was opgelucht en blij. Had ik mij zorgen moeten maken..? Nee absoluut niet. Maar dat kun je tegen mij blijven zeggen haha. 


Wij genieten vol op van deze zwangerschap. Geven Eray nog wat extra aandacht. En genieten van het nu nog even alleen met Eray bezig zijn. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je