{{ message.message }}
{{ button.text }}

DE test na een jaar oefenen...

Na bijna een jaar proberen is dan daar DE test.... zou het deze keer wel gelukt zijn?

Afbeelding blog 'DE test na een jaar oefenen...'

Na bijna een jaar oefenen is dan daar eindelijk de uitblijvende menstruatie... zou het dan zo zijn? Ik voel me wel zwanger maar ja dat is niet de eerste keer (fijn die hormonen). Ik ben nu 2 dagen overtijd maar met mijn onregelmatige cyclus zegt dat niets. 

Wat een domper... test is negatief. De 10e al ongeveer van het jaar. Hoe kan dat nou? Ondertussen is het relaxte er wel vanaf en is het toch wel steeds een teleurstelling als de test negatief blijft. Ik wacht weer 2 dagen en nog steeds niks behalve wat oud bloed dus ik heb weer hoop...zou het innestelingsbloed zijn? En ik doe weer een test, ook deze blijft negatief. Hmm dat wordt dan toch maar een bezoekje aan de huisarts na een week overtijd. 

Meneer de dokter zegt dat we mijn hormonen even moeten resetten en ik krijg een receptje mee. Hij benadrukt nog even dat het belangrijk is om nu even veilig te oefenen want zwanger zijn met deze medicijnen is niet zo'n goed plan aangezien ze een menstruatie opwekken. Prima als het al een jaar niet lukt zal het nu ook niet zo'n vaart lopen denk ik nog. 

Van die medicijnen ben ik wel een beetje uit mijn doen, steeds niet lekker en misselijk. Reageer altijd nogal heftig op hormonen vandaar dat ik ook een spiraaltje had ipv de pil. Maar life goes on en ga lekker borrelen op terrasje met vriendinnen. Ik neem 1st een colaatje tegen de misselijkheid en als aan het tafeltje naast ons iemand sigaret opsteekt moet ik bijna overgeven... terwijl ik ook altijd wel gezellig een wijntje en sigaretje nuttig :) Met wat tegenzin probeer ik nog wat te eten en de meiden zeggen 'je bent toch niet zwanger?' Ze weten het hele verhaal maar ik schuif het op die medicatie. 'Doe maar een test morgen voor de zekerheid'. Jaja zal wel en ik ga op tijd naar huis. 

De volgende ochtend kriebelt het... het zal toch niet... precies nu het niet mocht en wat als het wel zo is, blijft het dan zitten met deze medicijnen?? Mijn hoofd draait overuren dus eerst maar eens uitsluiten of het echt zo is. Ik doe mijn plasje en mijn dipje en ga ondertussen douchen. En ja hoor daar waren ze dan... eindelijk.. na bijna een jaar wachten: de lang verwachte 2 streepjes en ik ben niet eens echt blij. Ik denk vooral 'oh jee wat nu', doorgaan met medicatie of stoppen? Maar wat nou als dat een menstruatie veroorzaakt waarvoor die pillen bedoeld zijn? Gaat het dan alsnog mis na zo lang proberen? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je