{{ message.message }}
{{ button.text }}

De termijnecho (deel 7)

Een positieve termijnecho, de dames die het konden herkennen op de echo.

Afbeelding blog 'De termijnecho  (deel 7) '

De dag van de termijn echo was dan aangebroken, We waren al ontzettend vroeg uit bed omdat onze oudste Abby naar de medische dagbehandeling moest. Hier had ze dan gelukkig weer ontzettend veel zin aan. Toen ze eenmaal naar school was na alle verzorging en even eten, drinken en tas klaar maken ect, moesten Sanne en ik nog wel even wachten. We moesten een 2,5 uur wachten, dan gaat die tijd wel erg langzaam, we konden dan weer net niet naar de ochtend waar we elke week naar toe gaan, want dan was j weer te laat bij de verloskundige praktijk waar de echo's bij in zitten.

Maar iets eerder vertrokken als normaal, met ernaar toe lopen lijkt het toch wat sneller te gaan, helemaal omdat Sanne er wel klaar mee was, kom op mama ik wil naar de ochtend naar mijn vrienden en vriendinnetjes, als we sneller gaan zijn we ook sneller weer terug. als resultaat...15 minuten te vroeg, Aangezien ze er snel wou zijn ineens, rende ze het hele stuk tegenover normaal het erg langzame lopen en om de paar meter moet zeggen joh kom iets sneller, je loopt wel heel erg achter.

eenmaal daar moesten we nog in de wachtkamer wachten, wel expres al de trappen gepakt, dat koste dan toch weer iets van tijd, ook zowat om er een kwartier van te voren te zitten, al waren het nu nog steeds 10 minuten. en die 4 trappen kan nog best, als ik helemaal bol  ben dan pak ik wel de lift...maar tot die tijd nee dank je ( heeft al regelmatig daar vastgehangen)

eenmaal binnen kreeg Sanne wat te drinken, ook wel fijn voor der want ze had ent een flinke keelontsteking achter de rug, of beter gezegd het ergste was achter de rug.  Een vriendin lette weer even op Sanne, gewoon ook voor de zekerheid ivm met mischien toch een inwendige echo en toen ik van haar zwanger was mocht de zus ook nauwlijks mee. Sanne vond eht wel best, ze hebben immers een leuke speelhoek daar waar ze zich lekker kon uitleven met der fantasie, blokken, boeken, poppen en noem het maar op.

Ik mocht naar binnen, en zeg nog gauw tegen Sanne lief zijn he, Jaahaa mama doe ik.

Ik mocht weer op de stoel/bed gaan liggen, en de kop werd op mijn buik gezet. je kon bijna gelijk al een klein mensje zien, duidelijk weer verder ontwikkeld als de laatste keer, blijft toch gek, van niks in een mensje met alles erop en eraan. Het hartje werkte nog uitstekend dit is het eerste wat ze heeft gecontroleerd.  Tussendoor merkte je al dat ze veel foto's maakte, altijd fijn! Ze was ook erg enthousiast en je merkte dat het ook nog eens oprecht was ook, mooi dat iemand na vele jaren nog zo van haar werk houdt,  verder werk de kleine ook gecontroleerd, zo ver al ze nu kon uiteraard en was helemaal in orde.

oke mooi! dit is toch wat je wilt horen, gepland of niet, gewend aan het idee of niet.

ik kreeg inderdaad weer meerdere foto's mee op de usb stick maar ook 3 los meegekregen, meer als normaal, mooi voor in het boekje.

Sanne gelijk laten zien toen ik de ruimte uitliep,  zo kon nu duidelijk zien wat nou de baby was, en was ook helemaal verbaasd. dat is toch een beetje gek.

eenmaal bij de ochtend mijn man ook even de foto's gestuurd via whatsapp, zo kon hij toch wat zien ook al is hij een paar weken in het buitenland. Diezelfde dag krijg ik een berichtje terug.....is het een jongen of een meisje? ik zelf had toch even een wtf moment, aangezien ik nog niet had getypt dat alles wel goed was, heb geantwoord dat ze dat nog niet kunnen zien met zekerheid maar de nub een jongen leek...maar pin je er maar niet op vast, zien het wel bij de 20 weken echo.

En daar bleef het dan ook bij, ben maar blijven herhalen ook hij moet nog wennen, ook hij moet nog wennen, terwijl ik erg geïrriteerd was, denk dat die hormonen er ook een grote rol in speelde..

maar gelukkig was alles al goed...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je