{{ message.message }}
{{ button.text }}

De tellereustelling van elke maand weer niet zwanger zi

Elke maand weer intens verdriet door maar niet zwanger te zijn!! Ik vraag me af of het nog goed komt.

Afbeelding blog 'De tellereustelling van elke maand weer niet zwanger zi' Achtergrond blur afbeelding

ik ben een vrouw van 30 met 2 mooie kinderen. Ik praat met niemand in mijn omgeving over mijn verdriet , omdat ik me daarvoor schaam. Ik hoor ze al denken je hebt al 2 kinderen die gezond en wel zijn. 

Maar ik leef elke dag met een kinderwens vooral omdat mijn vriend en ik zo gellukig samen zijn ,alleen we hebben samen geen kinderen. En dat is mijn wens . 

Februari 2014 was een gelukkige maand voor ons . ja ik was zwanger. Vanaf het begin al voelde ik dat iets niet goed zat omdat ik nog menstrueerde en dat ondanks ik een positieve test had. Tog had ik hoop dat het misschien goed kwam vervolgens in april 2014 hing er ineens een zwarte wolk boven ons familie en ik kreeg een miskraam vol verdriet zijn we nog steeds sindsdien aan het proberen maar tevergeefs. Het wil niet lukken en ik ben elke maand weer intens verdrietig , mijn vriend weet niet zo goed hoe hij met mijn gevoelens om moet gaan . en ik durf met niemand te praten . vandaar dat ik vandaag mijn eigen blog ben begonnen. Hoop dat ik via deze weg een beetje kan praten en mezelf bezig te houden in plaats van in bed te liggen janken.

En deze maand weer niet gelukt! 

Komt het wel goed?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je