{{ message.message }}
{{ button.text }}

De spannende 20 weken echo (deel 11)

De spannende 20 weken echo. Man eindelijk 1ste keer mee. En we weten nu het geslacht.

Afbeelding blog 'De spannende 20 weken echo (deel 11)' Achtergrond blur afbeelding

Het was eindelijk de dag van de 20 weken echo, onbewust tel je toch een beetje af. Heel nieuwsgierig hoe hij of zij eruit ziet, of de baby goed gegroeid is en gezond. Manlief wou vooral ook weten wat het geslacht werd en ging zowaar nu de 1ste keer mee. Ik had altijd het gevoel van een jongen, en de laatste twee keren had ik gelijk met het geslacht. 

We moesten nog heel even wachten aangezien het uitliep. Eenmaal aan de beurt werd ons uitgelegd wat de echo inhield en wat er zou gebeuren als ze iets zagen wat niet in orde was. Ik had zelf wel wat zenuwen omdat ik benieuwd was of alles goed was. Manlief totaal niet. Die had gewoon zoiets van oké... en zat er ook zo bij.

Toen mocht ik gaan liggen, en toen het op mijn buik werd gezet zag ik een mooi wondertje. Ik kijk een keer naar manlief en zit er nog zo bij. Op een gegeven moment met de echo nog geen 3 min toen ze bezig waren zag ik al gelijk het geslacht.

"O God weer 3 streepjes! Ik zat fout!"

de echoscopiste reageert direct met had ik al eens wat gezegd dan? "Nee dat niet maar we hebben al 2 dames, weer hoe het eruit ziet haha" 

Ik zal eens kijken vanuit de andere hoek..... JA het is duidelijk een MEISJE!  Ik kijk een keer naast me, maar veel reactie is er niet, zo van oké. Ze is erna natuurlijk helemaal gecontroleerd, ze werkte alleen niet mee bij het checken van haar hartje... Ze was veel te bewegelijk. Gelukkig na een tijdje wel alles gecontroleerd en alles was prima met ons meisje. Er werden mooie foto's op de usb gezet en enkele uitgeprint terwijl ik de gel mocht afvegen en alles weer goed mocht aandoen.

Manlief had maar lol dat ik dus met mijn gevoel fout zat, enige wat hij eigenlijk steeds zei. Ik moest heel even omschakelen maar dit is net zo leuk! En ze is immers zo ver ze kunnen zien op de echo helemaal gezond! 

Ik ben helemaal tevreden & happy. De dames vonden het ook prachtig een zusje erbij! Dit wouden ze immers erg graag!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je