{{ message.message }}
{{ button.text }}

De schrik van een positieve test

Afbeelding blog 'De schrik van een positieve test ' Achtergrond blur afbeelding

Ik was net 3 maanden samen met mijn huidige vriend. In die 3 maanden die wij samen waren, woonden we ongeveer ook alle maanden al samen. Het voordeel van een vriend met een eigen huis terwijl het huis waar ik zou gaan wonen nog in aanbouw was.  

We kenden elkaar al een langere tijd en zagen elkaar af en toe. Maar iets serieus, nee, dat was voor ons allebei niet echt aan de orde. 

Nadat we meer tijd samen doorbrachten, bleek ook dat we meer overeenkomsten hadden dan gedacht. Het leeftijdsverschil speelde ook een minder grote rol dan verwacht (8,5 jaar verschil).  Begin augustus ‘18 kwamen wij er dan ook beide voor uit dat we wel een toekomst samen zagen. 

Niet met het idee dat we voor 2019 een positieve zwangerschapstest in onze handen zouden hebben. 

Het moment dat we hier achter kwamen was schrikken. Geen idee hoe wij het samen moesten doen, hoe we het andere moesten vertellen en om maar achter wegen te laten wat mensen in ons dorp (lees: stad maar net zoveel geroddel als in een dorp) zouden denken en vinden. 

 Het moment dat we aan onze ouders gingen vertellen wat er gaande was in ons leven, was ook een hele stap. De ene kant van de familie was euforisch en trots, de andere kant van de familie had meer tijd nodig en heeft zich (tijdelijk) terug getrokken. 

Hoe dit afliep en het gevoel wat hierbij kwam kijken wordt vervolgd in een volgende blog. 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je