{{ message.message }}
{{ button.text }}

de punctie mag gepland worden

er is 1 ei groot genoeg om maandag de punctie in te plannen

Afbeelding blog 'de punctie mag gepland worden' Achtergrond blur afbeelding

zoals jullie weten zitten wij in de mmm van de isci met tesebehandeling. na de eerste keer noodgedwongen te hebben moeten stoppen kreeg ik vrijdag goed nieuws. ondanks dat er weer maa 1 ei is gegroeid gaan we toch de puncitie doen.. het zal echt een wonder mogen heten als deze bevrucht mag raken. maar niet geschoten is altijd mis. misschien moet mijn man wel weer een tese moetn ondergaan. we wachten wel af.. en kunnen alleen maar duimen en wachten.. ik weet dat het niet echt fijn is om maar met 1 eitje deze procedure te doorstaan maar de gyn zei ook dat de kans klein is dat er de volgende keer. wel een eitje weer gaat groeien , en mocht dit niet pakken dan gaan ze mij verder onderzoeken waarom mijn eitjes niet of nauwelijks willen groeien..

duimen en wachten op een wonder.

het scheelt wel waarom ik nu wel achter deze procedure sta is dat als mijn man wel nog een operatie moet ondergaan en dit niet mag lukken het niet het einde van de wereld is.. wand als zijn waardes goed zijn en hij goed hersteld hij gewoon weer opnieuw onder het mes mag of het mag zo slecht zijn dat het de volgende keer geen zin meer zou hebben

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je