{{ message.message }}
{{ button.text }}

De ontmoeting met de donor is afgesproken!

Whoehoe! Hij wil me ontmoeten, en ik hem! Spannend wat er nu te wachten staat!

Afbeelding blog 'De ontmoeting met de donor is afgesproken!'

Nu komt het opeens wel heel erg dichtbij. Ik kreeg eerder al een mailtje met een geschikte locatie die voor ons beide op ongeveer dezelfde afstand lag. De locatie was goedgekeurd. Nu nog een datum prikken. 15 mei ga ik op vakantie en ik MOET hem dan ontmoet hebben! Ik heb hem een aantal data doorgegeven waarop ik zou kunnen. Nu maar hopen dat hij ook kan.

En daar was de mail. Zondag avond 3 mei 2015 rond 20.30 uur. Boven aan de trap wachten op elkaar?

Ik riep meteen mijn moeder erbij. "MAM!!!! De ontmoeting is geregeld, kun jij 3 mei om 20.30 uur?" Gelukkig kon ze. Mijn moeder maakt als ze enigszins kan altijd tijd vrij voor mij. Wat een lieverd is ze toch.

Ik heb de afspraak meteen bevestigd. Dit was op 20 april, dus nog 2 weken wachten... En dat gaat ontzettend lang duren, en aangezien dat ik al zo'n stuk ongeduld ben. Maar in die tussentijd is de tijd best snel gegaan. We hebben nog wat over en weer ge-appt want we hadden inmiddels telefoonnummers uitgewisseld en hij hat mij zijn echte naam verteld. Donoren staan namelijk vaak op internet met een schuilnaam en hij dus ook.

En nu, in de komende 2 weken moet ik mezelf én mijn moeder voorbereiden op onze ontmoeting. Ik heb haar natuurlijk e.e.a. verteld over de mails maar ik zal haar toch nog eens overhoren dat zij ook weet waar ze over praat.

In mijn volgende blog vertel ik meer over onze ontmoeting

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je