{{ message.message }}
{{ button.text }}

De onderzoeken gaan van start.

Hoe durven ze! Zo maken ze afspraken met je, en een dag later moeten ze niks meer van je weten.

Afbeelding blog 'De onderzoeken gaan van start.'

Er is een brief voor Bas in de brievenbus van zijn nieuwe werkgever. Ik open de brief blijkt het een ontslag brief te zijn. Zijn nieuwe werkgever heeft hem op de dag dat hij zou beginnen gelijk ontslagen! Terwijl ze gisteren nog met mij hebben afgesproken dat we naar een passende oplossing zouden gaan kijken. Voor mij is dit geen passende oplossing, sterker nog ze maken het mij heel moeilijk. Nu moet ik Bas gaan vertellen dat hij zijn baan kwijt is. Dit terwijl Bas serieus aan het nadenken was om tussen de behandelingen door te gaan werken. Natuurlijk wisten we niet of dat dit mogelijk was, want we wisten nog niet eens of er een behandeling was en welke dat zou zijn. Ik bel ze direct boos op. Natuurlijk zeggen ze dat de baas niet aanwezig is, Maar ik ben niet gek ik hoor hem op de achtergrond praten. Uiteindelijk heb ik meneer nooit meer gesproken. Maar dit bracht ons wel een nieuw probleem, want volgens het UWV had Bas geen recht op een uitkering omdat hij ontslagen is in zijn proefperiode. Uit eindelijk hebben we wel een uitkering gekregen maar dat heeft zeker 7 maand op zich laten wachten. Deze uitkering was zo laag dat we het financieel toch wel heel erg merkte dat Bas geen werk meer had, en elke dag naar Utrecht kost ook een hoop geld. Nu dus zorgen om Bas maar ook nog financiële zorgen erbij.

Zo zaten wij 2 weken lang bijna elke dag in het UMCU voor onderzoeken.

De volgende onderzoeken zijn in die 2 weken gedaan.

Mri-scan, ct-scan, pet-scan, bloed onderzoek, punctie van de lymfeklieren in de hals en bij zijn kaak. Al deze onderzoeken ben ik met Bas mee geweest om hem te steunen. En gewoon omdat ik vind dat dat zo hoort. In goede en slechte tijden hebben wij elkaar een half jaar geleden beloofd. Niet wetende dat we dit al voor onze kiezen zouden krijgen, maar goed ik hou van Bas dus doe ik dit samen met Bas. 

We hadden na alle onderzoeken wel 2 dagen niks. Dan zou je denken heerlijk even rust, even alles laten bezinken maar geloof mij dat lukt niet want over 2 dagen krijg je DE uitslag. Rust en relaxt zat er op dat moment echt even niet in.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je