{{ message.message }}
{{ button.text }}

De mooiste tijd van het jaar

Inmiddels zitten we al weer in de 38ste week van de zwangerschap, we zijn zooo klaar voor je!

Afbeelding blog 'De mooiste tijd van het jaar'

Het is alweer zo ver, de week van kerst & ook de 38ste week van mijn zwangerschap. Zoveel kadotjes onder de kerstboom maar er is eigenlijk maar 1 kado wat ik graag voor de kerst wil: Ons prinsesje! 

Alles ging de gehele zwangerschap zo snel, de weken vlogen voorbij, tot nu. Inmiddels ben ik 38 weken zwanger en lijken de dagen, weken te duren. Ik mag niet klagen hoor! Ik heb een hele fijne zwangerschap: amper tot nooit misselijk, geen gekots en gerommel, regelmatig moe, maar slapen gaat meestal gewoon prima. Zo ver ik van andere heb begrepen heb ik (bijna) de perfecte zwangerschap! 

Afgelopen zondag & maandag nacht heb ik voor het eerst last gehad van heftige voorweeen. Zondag was de eerste keer dat ik voorweeen had en ik ging er echt vanuit dat het zou gaan gebeuren. Adem in, adem uit. Heftiger & heftiger.. En toen stopte het. In 1 keer was het over. Uh en nu?! En nu blijkbaar helemaal niets! Maandag weer precies het zelfde verhaal, heftiger & heftiger, adem in, adem uit. En toen stopte het. Grrrrrrrrrrrrr, ik denk niet dat ik ooit verwacht had dat ik zo graag zou "willen" bevallen!

Dinsdag ochtend moesten we naar de verloskundige, ons meisje is al lekker ver ingedaald. Maar dat hoeft ook niks te betekenen kregen we te horen, ze is lekker actief en vindt het wel prima daar binnen! 

Inmiddels is het alweer 2 dagen rustig, onze baby vind het prima daar binnen maar ik wordt nu toch wel echt heel ongeduldig. Ik wil zoo graag m'n meisje vasthouden, ik wil weten hoe groot ze is, hoe ze eruit ziet, of ze echt zoveel op d'r papa lijkt zoals we op de echo's zagen, of ze de donkere krulletjes van d'r papa heeft of bruin stijl haar zoals mij. Maar dat zal nog maar even moeten wachten...... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je