{{ message.message }}
{{ button.text }}

De mooiste levenslang.

En pats.. Ik heb levenslang! Bepaalt in 1,5 minuut, Een leven lang. Geen weg terug.

Afbeelding blog 'De mooiste levenslang.'

De meest bezorgde levenslang. De meest kwetsbare levenslang. De meest bedachtzame levenslang. Maar bovenal.. De allermooiste, dierbaarste en liefdevolste levenslang. En dat af te lezen op een schermpje van nog geen 1 cm breed en lang, beschreven met 1 teken. ZWANGER! Mijn hele leven lang zal ik dit moment weten, voelen en herrinneren. 19 maanden geleden mocht het mij overkomen. Ik was uitgekozen als mamma.. door een heel klein iets. Ik mocht zorgen, ik mocht liefhebben, Al moest ik eerst 7,5 maand in " voor arrest'. Hormonen, huilen, onzekerheid, bloeddruk, angsten, ziekenhuis. Gelukkig werd mijn uitspraak in die voor-arrest niet vrij uit gesproken. Na 7,5 maand werd mijn uitspraak levenslang. Een prachtig mooi meisje, Zara Victoria Madée. Veel te vroeg wilde zij uit mijn buik. En veel te slecht werkte de navelstreng, Madée was prematuur en dysmatuur oftewel zij was te vroeg en te klein. Maar wat was ze mooi! En wat deed ze het goed. De wereld was die dag, 12.01.014 een heel stuk vriendelijker, zachter. Dit kleine, pittige pientere meisje, heeft mij uitgekozen als mamma. En iedere ochtend als ik wakker word door het trekken aan mijn haar, door het zachte geblaas in mijn oor, door het zachtjes lachen en praatjes maken, door kleine worstevingertjes  graaiend in mijn neusgaten en prikkend in mijn ogen of door een stomp van beentje door gekruip van pappa's neus naar mamma's neus is het eerste wat ik denk; Lieve rechter, duizendmaal dank voor uw uitspraak. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je