{{ message.message }}
{{ button.text }}

De mooiste babykamer ooit?

Negen maanden lang heb ik niet alleen gefantaseerd over hoe de baby eruit zou zien, maar ook...

Afbeelding blog 'De mooiste babykamer ooit?' Achtergrond blur afbeelding

Ook over de babykamer. The Nursery.

Hoe zou die eruit komen te zien? Zou die wel bij Baby passen? Wat nu als hij of zij 'm spuuglelijk vindt? Wat nu als het kleurenschema Baby misselijk of onrustig maakt? Wat nu als het een meisje wordt (zegt de dokter) maar Baby komt eruit als een jongetje? Of andersom (niet in een stuitligging, maar een jongetje die toch stiekem een meisje is). Je hoort het weleens, dat echo's incorrect gelezen worden.

Ik wist wel wat ik wilde. Een romantische kamer. Met een kledingkast als die uit Belle en het Beest. Degene die in Belle d'r kamer staat in het kasteel, zo'n eentje met sierlijke krullen. En over het wiegje wilde ik een soort sluier. Hoe heette zoiets? Ik wist het niet. Ah! Een hemeltje. Ik zou een meisje krijgen. Ik wist het zeker. En mijn kleine prinsesje verdiende een sprookjeskamer, zo eentje als op de foto hierboven.聽De mooiste van allemaal!

Oh hemel, het werd een jongetje! Wat nu? Geen blauw. Er moest iets聽orginelers komen.

Shit. Geen geld. OK. Geen paniek. W茅g, alle dure kinderkamers. Hallo, geleende, derdehandse meubels.

In eerste instantie maakte ik een nood-kinderkamertje, omdat ik nog niet kon verhuizen toen Baby geboren zou worden. En weet je? Het was een poppetje van een kamertje.

En het mooiste van alles? Baby kreeg uiteindelijk t贸ch de allerprachtigste babykamer die er bestond. Welliswaar geen meisjessprookjeskamer, maar zeker de meest fantastische slaapkamer voor mijn allerliefste prinsje.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je